Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

12614.00 lei cu TVA
12246.00 lei cu TVA
Ai 2% discount
Cod produs:   0JCL6UWA
Producator:   FERROLI
Putere termica nominala [kW]   47
Descriere Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET 6

Centrala termica pe peleti Ferroli SUNPELLET este o centrala termica din fonta prevazuta cu un arzator de peleti complet automatizat si un rezervor de peleti. Corpul centralei termice este realizat din elemente din fonta asamblate cu niple. Camera de ardere este complet imersata, ceea ce asigura durata de viata lunga si un randament ridicat.

Atentia la detalii din timpul proiectarii si din timpul productei industriale a rezultat o centrala termica fiabila, cu un randament ridicat,  cu un nivel scazut de emisii de monoxid de carbon (CO) si de alte tipuri de noxe precum si o ardere extrem de silentioasa.

Arzatorul de peleti al centralei termice SUNPELLET functioneaza complet automatizat si nu necesita dupa punerea in functiune de catre o firma autorizata FERROLI de nici o comanda sau reglaj suplimentar din partea utilizatorului.

Furnitura de baza contine: centrala termica din fonta, arzatorul de peleti cu snec si rezervorul de peleti.

În cazul consumarii peletilor din rezervorul de peleti si in cazul a unor defectiuni, arzatorul de peleti al centralei termice SUNPELLET se opreste si se blocheaza automat. Repornirea arzatorului se poate face doar dupa eliminarea cauzei care a produs defectiunea si deblocarea manuala a protectiei la supratemperatura.

Se recomanda alimentarea cu peleti a rezervorului inainte de consumarea lor completa, pentru a se evita oprirea arzatorului de peleti din cauza lipsei de combustibil.

DATE TEHNICE:
Putere termica nominala: 47 kW
Continut de apa in centrala: 38 litri
Numar de elementi: 6
Temperatura maxima agent termic: 90 °C
Presiune maxima de lucru: 3 bar
Racorduri tur-retur: Ø 11/2"
Racord la cos: Ø 175 mm
Dimensiuni de gabarit: 1029x600x753 mm
Capacitate rezervor peleti: 350 litri
Greutate: 337 kg

 
+
Alte produse din categorie